ieu11

Mortar insulasi termal

Mortar insulasi termal

Mortar insulasi termal

Mortar Insulasi Termal diwangun ku napel polimér-semén pikeun beungkeutan bahan insulasi, pelat insulasi tina polystyrene anu diperluas (EPS) atanapi wol batu, teras lapisan dasar polimér-semén pikeun dipasang sareng nguatkeun bolong fasad, komponén ngalereskeun (insulasi wedges), hiji atanapi langkung lapisan pagawean tina napel polimér-semén.

Insulasi mortir mangrupakeun jenis pre-dicampur mortir garing dijieunna tina rupa-rupa bahan lightweight kayaning dimekarkeun polystyrene (EPS) partikel jeung microbeads vitrified (VM) salaku agrégat, semén salaku bahan semén, dicampurkeun jeung sababaraha aditif sipat-modifying, sarta blended ku produsén.

Kumaha insulasi termal dilakukeun?

Hasil gambar pikeun mortir insulasi termal kumaha

Kalakuan insulasi dilakonan ku encasing obyék dina bahan kalawan konduktivitas termal low dina ketebalan tinggi.Ngurangan luas permukaan anu kakeunaan ogé tiasa nurunkeun transfer panas, tapi kuantitas ieu biasana dibenerkeun ku géométri objék anu bakal diisolasi.

Naon mortir insulated?

Insulasi mortir.Pabrik campuran mortir garing, basis kalsium sulfat, dicampurkeun jeung cai.Ieu diwangun ku anhidrit, gips husus, liquefier jeung agrégat (0 nepi ka 4 mm), kawas anhidrit alam grainy atawa keusik silika.

Naon insulasi termal sareng kumaha dianggo?

Insulasi termal dipaké ku industri wangunan pikeun ngurangan leungitna panas atawa gain ngaliwatan amplop imah (témbok éksternal, jandéla, roofs, yayasan, jsb).Insulasi termal nyiptakeun kanyamanan termal di jero bumi ku ngajaga suhu dina kaayaan anu cocog.

Naon 3 jinis insulasi?

Bahan insulasi anu paling umum nyaéta orat, selulosa sareng busa.Jenis insulasi imah kaasup salah sahiji bahan di luhur dina bentuk leupas-eusian, batts, gulungan, dewan busa, busa semprot jeung halangan radiant.

Produk éter selulosa Anxin mangrupikeun unsur anu penting dina EPS Thermal Insulation Mortars, kalayan sipat résistansi suhu luhur, ingetan cai anu luhur, sareng kamampuan kerja anu saé.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC 75AX100000 klik di dieu
HPMC 75AX150000 klik di dieu
HPMC 75AX200000 klik di dieu