ieu11

Renders hiasan

Renders hiasan

Renders hiasan

Renders hiasan dijieunna tina ukur kualitas pangluhurna quartz, pasir, marmer na semén.

Tékstur Akrilik nyaéta palapis tékstur polimér-résin anu Pra-campuran, dumasar kana cai.

Renders antara 0 jeung 10 mm: hiasan batu imitasi jeung finish, dina struktur anyar jeung restorasi, dina bahan anyar (blok beton, bata, jsb), pigura panto, pigura jandela, cornerstones, jsb Dekoratif ngajadikeun produk taliti dijieun pikeun ngahasilkeun kualitas luhur, lila-langgeng jeung rengse awét.

Renders rentang ngawengku:

Monocouche render

Pebble dash atanapi dash garing render

Base coat jeung top coat renders

Selesai hiasan - sapertos tyrolean, pangaruh bata sareng pilihan damel usum tiis

Selesai sintétik - kalebet render akrilik sareng cét dumasar silikon

Sistem rendering

Produk ancillary - kayaning render primer jeung cleaner

Kalayan palette warna anu éksténsif sareng sajumlah pilihan ngeunaan tékstur sareng detil, éta tiasa nyiptakeun desain anu leres-leres pribadi sareng unik.

Naon anu dilakukeun ku renders?

Rendering nyaéta prosés nerapkeun campuran semén ka luar, atawa kadang internal, tembok pikeun ngahontal permukaan lemes atawa textured.Ieu sarupa dina téhnik pikeun plastering.Render gaduh waterproofing sareng kualitas rating seuneu, tapi ogé dianggo pikeun tujuan estetika.

Naon Colored render?

Render berwarna mangrupikeun jinis render anu tiasa diwarnaan pikeun nyiptakeun sahadé naon waé;asalna siap-dicampur dina ember, siap dilarapkeun ka substrat.Éta diterapkeun dina lapisan anu ipis pisan dina luhureun jaket dasar anu fleksibel pikeun ngahontal hasil anu bakal tetep bébas retakan salami sababaraha taun.

Naon jinis render anu pangsaéna?

Gips kapur mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari sistem rendering bumi anu breathable.Kaunggulan tina kapur ngajadikeun di antarana: Ieu leuwih fleksibel ti semén.Éta breathable jadi nyegah masalah jeung Uap meunang trapped dina témbok - masalah umum dimana renders semén dilarapkeun ka tembok heubeul.

Produk anxin selulosa éter HPMC / MHEC dina render dekoratif sacara signifikan bakal ningkatkeun sipat fisik sareng mékanis mortir, khususna modulus elastis sareng daya tahan.Salaku tambahan, résistansi noda sareng pemutihan tina rendering hiasan bakal ditingkatkeun.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC 75AX100000 klik di dieu
HPMC 75AX150000 klik di dieu
HPMC 75AX200000 klik di dieu